101 Nokta Kontrolü, ikinci el aracın değerine etki edebilecek; kaporta ve boya durumunun, motor ve mekanik aksamlarının DOD uzman ekipleri tarafından, tüm detaylarıyla kontrol edildiği süreçtir. Aykan DOD güvencesi ile size sunulan tüm araçlar, 101 Nokta Kontrolünden geçirilmektedir. Bu şekilde aracın geçmişi ve mevcut durumu tespit edilerek detaylı kontrol raporu oluşturulmakta ve sizinle paylaşılmaktadır.

Motor ve Mekanik Aksam Kontrolleri: Şanzıman, Diferansiyel, Baskı Balata, Hidrolik direksiyon pompası, Yakıt devresi hatları, Motor soğutma sistemi, Hava ve polen filtresi, Triger kayışı, V kayışı, Turbo, Devir daim su pompası, Egzoz, Katalitik konvatör.

Kaporta ve Boya Kontrolleri: Ön şase bağlantıları, Camlar, Kaput, ön ve arka tamponlar, kapılar, çamurluklar, bagaj kapağı, tavan, marşbiyel, Yan aynalar.

Elektronik Aksam Kontrolleri: Hava yastıkları, Alterantör, Marş motoru, Klima ve kalorifer sistemi, Akü, Ateşleme sistemi, Radyo teyp / cd çalar, Gösterge paneli,  Far ve lamba grupları, Cam kumandaları, Rezistans sistemi.

Yürür Aksam Kontrolleri: Poryalar, Rot başları ve kolları, Salıncaklar, Viraj demiri, Aks ve aktarma, Süspansiyon sistemi.

Lastik / Jant Kontrolleri: Lastiğin hava basıncı, Diş derinliği, Jantların durumu.

Fren Sistemi Kontrolleri: Fren diskleri ve balataları, Fren kalipleri, Vakum ünitesi, Fren hidrolik seviyesi, El freni. 

İç Mekan Kontrolleri: Koltuk ve kapı döşemeleri, Emniyet kemeri, Konsol, Tavan ve yer döşemeleri, Açılır tavan, Direksiyon konumu, Cam ve koltuk mekanizmaları, Cam kumandaları, Korna, çakmak, küllük vb.

Test Sürüşü: Aykan DOD uzman personelimiz tarafından 101 Nokta Kontrolü gerçekleştirilen araçlar, test sürüşüne tabi tutularak son kontrolleri gerçekleştirilmektedir. Bu aşamadan sonra araçla ilgili tüm detayları; aracın geçmişini ve mevcut durumunu gösterecek şekilde raporlanarak aracın kimlik kartına işlenerek müşterilerin bilgisine sunulmaktadır.

Not: 101 Nokta Kontrolü aracın hiçbir parçası sökülmeden yapılmaktadır. Araçtaki hasarların tespiti için kapak, döşeme ve benzeri parçaların sökülmesi 101 Nokta Kontrolü kapsamında değildir. 5 cm altındaki yüzeysel çizikler ve taş izleri 101 Nokta Kontrolünde yer almaz.

Aykan DOD Kartal: +90 216 888 19 90

Aykan DOD Maltepe: +90 216 383 98 03

Aykan DOD Adana: +90 (322) 429 38 84

Aykan DOD Kayseri: +90 352 330 07 33

Bizimle Form Doldurarak İletişime Geçebilirsiniz. Tıklayın

Bizi Instagram'da Takip Edin!